Stiinta & Tehnologie

I-Phone deja deblocat?

Nici nu a fost lansat bine, ca arhicunoscutul hacker norvegian Jon Johansen, in varsta de numai 23 de ani a declarat ironic pe blogul sau personal, in data de 4 iulie si denumit “I-Phone Independence Day ”, ca a reusit deblocarea sa in cea mai mare parte.

In acelasi timp hackerul a indicat in postul sau de pe internet si resursele de care s-a folosit pentru a veni in intampinarea celorlalti hackeri .

Incercarile de a debloca I-Phone au plecat de la faptul ca Apple a incheiat un contract de exclusivitate cu reteaua americana AT&T, fapt ce a trezit nemultumirile unui mare numar de oameni si din pacate intre ei s-au aflat si destui hackeri.

Totusi pana in acest moment s-a reusit doar deblocarea functiilor de player si de Wi-fi a telefonului, lucru ce l-a adus intr-un stadiu aproape similar cu un player video I-Pod clasic, insa probabil ca in cel mai scurt timp se va reusi deblocarea sa completa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea