Stiinta & Tehnologie

i-mate lanseaza noi produse

Gama
Ultimate de la i-mate a fost lansata recent, incluzand the Ultimate 6150, 8150, 8502 si 9502. Functionand cu sistemul de operare Windows Mobile 6, noua gama ofera specificatii de inalta calitate, incluzand iesire video care poate fi transpusa pe tv, cea mai rapida conexiune la radio dintre toate aparatele Windows Mobile.

Compania ofera, conform declaratiilor directorului executive Jim Morrison , libertate si flexibilitate in ceea ce priveste deblocarea, pentru a nu fi limitati de optiunile disponibile ale operatorilor. Gama va putea fi imbunatatita, pentru a permite System Center Mobile Device Manager.

Ultimate 6150 este un PDA modern cu touchscreen VGA de 2,8 inci, Ultimate 8150 include acelasi tip de ecran si tastatura care usureaza introducerea textulu, Ultimate 802 are un touchscreen de 2,6 inci si tastatura qwerty in timp ce 9502 are un touchscreen VGA sliding de 2,8 inci cu tastatura QWERTY integrala.

Cititi continuarea in Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2007-10-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii