Stiinta & Tehnologie

#paris #lansare oficiala #hyundai ix55

Hyundai ix55 debuteaza la Paris

Hyundai a profitat de ocazie si a prezentat la Salonul Auto de la Paris noul model cu sapte locuri denumit ix55. Modelul este inspirat dupa Hyundai Veracruz, versiune ce deja se vinde in America de Nord.

Desi prezinta numeroase asemanari cu modelul de la care s-a inspirat, noul ix55 prezinta si noutati menite sa-l ajute sa se impuna pe piata auto europeana .

Galerie foto cu noul Hyundai ix55 

Cea mai importanta schimbare o reprezinta noua motorizare de 3.0 litri V6 CRDi ce dezvolta 240 CP si un cuplu motor de 451 Nm. Propulsorul este legat la o cutie de viteze automata cu 6 rapoarte. Acceleratia de la 0 – 100 km/h se realizeaza in 10.4 secunde iar viteza maxima este de 200 km/h. Consumul anuntat de producator este de 9.4 litri/100 km in ciclu mixt.

Noul ix55 dispune si de noi suspensii ce imbunatatesc manevrabilitatea precum si de materiale de o mai buna calitate la interior pentru a satisface asteptarile clientilor europeni.

In dotarile standard ale masinii intalnim sistem de sunet Infinity, climatizare cu doua zone si reglaj separat pentru pasagerii din spate si cruise control.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea