Stiinta & Tehnologie

#hysteria project #horror #iphone #apple

Hysteria Project, horror pe iPhone

Jocurile horror pentru iPhone se pot numara pe degete, de aceea, Bulkpix si-a anuntat primul titlu de acest gen pentru  terminalul Apple.

Numit Hysteria Project, jocul promite o experienta aparte pentru telefonul mobil.

Rapit si inchis

Utilizatorul va trebui sa intre in pielea personajului principal, care a fost rapit de catre o persoana ciudata. Jocul incepe brusc, iar jucatorul este legat la maini si picioare. Mai mult, acesta se afla inchis intr-o camera dintr-o cabana parasita.

In jurul sau totul este neclar, dar exista simboluri ciudate si se pot auzi urlete. Misiunea utilizatorului este simpla: sa scape din locul in care este si sa incerce sa supravietuiasca atacurilor celui care l-a rapit. Misterul simbolurilor ciudate va trebui si el sa fie dezlegat pe parcursul jocului.

Altfel de joc

Jocul va trece utilizatorul printr-o serie de aventuri. Spre deosebire de alte titluri pentru orice dispozitiv mobil , hysteria project este un joc realizat cu ajutorul videoclipurilor filmate. Jucatorul va trebui sa urmeze cursul mai multor filme interactive si sa fie atent la detaliile ce apar in joc.

Hysteria Project este de fapt o serie de mai multe episoade care vor fi lansate pe parcursul anului. Un episod dureaza in jur de 30 - 40 minute, iar jucatorul trebuie sa descifereze misterul simbolurilor ciudate din jurul lui. Primul episod se va lansa in curand in magazinul online Apple, App Store, si va costa aproximativ 6.5 RON.

Demonstratie a jocului Hysteria Project pentru iPhone

  •   2009-02-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii