Stiinta & Tehnologie

HTC Touch Diamond se vinde bine

Terminalul HTC Diamond a fost unul din cele mai asteptate telefoane mobile ale acestui an. Mai mult decat atat, HTC s-a lansat si in Romania cu tot cu acest terminal.

Bineinteles ca multi au spus ca HTC Diamond nu va putea sa tina piept concurentei crunte venite din partea iPhone-ului, care desi mai slab din punct de vedere tehnic a avut o lansare mai buna.

Previziunile de adeveresc

In ciuda concrentei se pare ca terminalul o duce mai mult decat bine, pentru ca cei de la Digitimes a anuntat ca "bijuteria" HTC ajunge la 1 milion de telefoane vandute pana in luna august.

Acest rezultat vine dupa ce compania taiwaneza a prezis ca terminalul in cauza se va vinde in 2 milioane de bucati. Iata ca acestia nu sunt departe de adevar. Dar bineinteles ca targetul adevarat a celor de la HTC este de 2,5 milioane sau chiar 3 milioane de telefoane vandute in acest an.

Depre Diamond

Dar sa ne aducem aminte despre HTC Diamond. Telefonul are incorporata interfata rapida 3D TouchFlo si masoara 102 mm x 51 mm x 11,5 mm, cantarind 110 grame. Terminalul are un ecran LCD de 2,8 inchi sensibil la atingere, de rezolutie VGA (640 x 480 pixeli).

Este sustinut de un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 MHz si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional. Are memorie ROM de 256 MB si memorie RAM de 192 MB, plus 4 GB spatiu de stocare. Vine blindat cu o conectivitate HSDPA/WCDMA (Europa/Asia: 900/2100 MHz, pana la 384 kbps up-link si 7,2 Mbps down-link) si Wi-Fi. Are doua camere foto , una de 3,2 megapixeli cu autofocus si o camera VGA pentru videoconferinte.

Nu ii lipseste nici receptorul GPS si A-GPS, are Bluetooth 2.0 cu EDR si port USB, HTC ExtUSB, adica iesire USB si mufa de casti intr-una, microfon incorporat, difuzor si radio FM. In mod teoretic bateria de 900 mAh rezista pana la 330 de minute de convorbiri si 396 de ore in modul standby. La noi terminalul costa in jur de 1800 RON .

Poze exclusive de la lansarea HTC in Romania


HTC Diamond - parte frontala



HTC Diamond - parte laterala



HTC Diamond - parte dorsala



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea