Stiinta & Tehnologie

#comunicatii mobile #premiu #htc diamond

HTC Touch Diamond este "Terminalul Anului 2008"

HTC Corporation si-a administrat un premiu cu terminalul HTC Touch Diamond la cea de-a V-a editie a Premiilor "Comunicatiilor Mobile".

Premiul a fost acordar in cadrul categoriei "Cel mai bun terminal al anului". Castigatorii au fost votati de un juriu specializat, cat si de catre public pe site-ul publicatiei.

Bucurie mare la HTC

Gala Premiilor Comunicatii Mobile a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucuresti si a fost organizata de catre revista Comunicatii Mobile. Evenimentul se afla deja la a V-a edirie si aduna anual nume din industria de comunicatii din Romania.

"Suntem foarte bucurosi si mandri de acest premiul. Este primul premiu care ni se acorda in Romania si speram ca acesta va consolida succesul de care ne bucuram inca de la lansarea pe piata romaneasca in luna mai acestui an", a declarat Tomasz Lesniak, HTC Eastern Europe Area Manager.

Specificatii tehnice pretioase

HTC Diamond masoara 102 mm x 51 mm x 11,5 mm si cantareste 110 grame si are un ecran LCD de 2,8 inchi sensibil la atingere, de rezolutie VGA (640 x 480 pixeli) si interfata TouchFLO 3D .

Este sustinut de un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 MHz si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional. Are memorie ROM de 256 MB si memorie RAM de 192 MB, plus 4 GB spatiu de stocare .

Vine blindat cu o conectivitate GPRS,EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Are doua camere foto , una de 3,2 megapixeli cu autofocus si una VGA pentru videoconferinte , plus receptor GPS cu functii aGPS.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea