Stiinta & Tehnologie

#windows mobile #touchflo 3d #htc #tilt2 #pure

HTC Tilt 2 si Pure au fost anuntate oficial

Compania taiwaneza HTC a anuntat oficial noi modele de telefoane mobile, Tilt2 si Pure .

Cele doua terminale vor fi disponibile in Statele Unite ale Americii prin operatorul de telefonie mobila AT&T.

HTC Tilt 2

Noul HTC Tilt 2 este destinat segmentului de utilizatori business si este un nou terminal cu ecran sensibil la atingere. Tilt 2 dispune de un display generos de 3,6 inch si rezolutie de inalta calitate WVGA de 480 x 800 pixeli.

Modelul si-a primit numele de la modul de tastare, adica atunci cand terminalul este inclinat, tastatura virtuala devine QWERTY completa, utilizatorului fiindu-i mai usor sa trimite mesaje scrise, telefonul fiind optimizat pentru asa ceva.

HTC Tilt 2 mai vine dotat cu tehnologia Straight Talk dedicata sedintelor de teleconferinte. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara sistemul de operare Windows Mobile 6.5, interfata de utilizator TouchFLO 3D si camera foto de 3,2 MP.

HTC Pure

Telefonul mobil HTC Pure vine cu o interfata de utilizator optimizata pentru navigarea cu degetele si nu cu stylus-ul. Modelul are ecran sensibil la atingere de 3,2 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 800 pixeli.

Spre deosebirede HTC Tilt 2, modelul Pure vine dotat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus si capacitatea de a face capturi video. Desi memorie interna a terminalului nu a fost anuntata, comunicatul prezentat de AT&T indica un slot microSD pentru marirea spatiului de stocare.

Din pacate este posibil ca cele doua modele sa fie disponibile numai in SUA. Operatorul AT&T a anuntat ca telefonul Pure este disponibil la pretul de 149 USD la abonament, iar Tilt2 costa 299 USD la abonamet si va fi disponibil in saptamanile viitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea