Stiinta & Tehnologie

#htc #tattoo #android

HTC Tattoo ar putea primi un update Android 2.1

Telefonul mobil HTC Tattoo ar putea primi un update al sistemului de operare Android.

Astfel, cel mai ieftin telefon al companiei cu sistemul Google ar putea rula curand Android 2.1 .

Specificatii tehnice

HTC Tattoo este al doilea telefon ce integreaza HTC Sense, o tehnologie mobila care pune accentul pe oameni si care face ca dispozitivul sa functioneze acum intr-un mod simplu si natural.

HTC Tattoo este un terminal care masoara 106 x 55,2 x 14 mm, cantareste 108 grame si ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Modelul mai vine echipat cu player muzical si video si slot pentru mufa standard de 3,5 mm. La capitolul conectivitate, HTC Tattoo suporta Bleutooth, GPRS, EDGE, HSDPA si Wi-Fi. Totodata, modelul integreaza serviciile mobile Google ca Maps, Search, Mail si Android Market de unde utilizatorii pot descarca aplicatii si jocuri.

Alte detalii

Telefonul mai dispune si de o camera foto , de 3,2 MP, dar fara flash sau autofocus. Pentru marirea spatiului de stocare, terminalul vine dotat de slot pentru card microSD.

Utilizatorii isi pot crea sau achizitiona propria carcasa cu design unic sau pot cauta si alege dintr-o varietate de modele de carcase. Telefonul mobil poate fi achitizionat si pe piata locala la pretul de aproximativ 900 RON. "Varianta autohtona" ruleaza Android 1.6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea