Stiinta & Tehnologie

#qualcomm brew mobile platform #rome #touch.b #htc smart

HTC Smart, modelul Touch.B/Rome, anuntat oficial

HTC Corporation lanseaza noul telefon mobil HTC Smart , un nou tip de smartphone ce creeaza o noua categorie de smartphone-uri: usor de folosit, dar in acelasi timp accesibile pentru oameni.

Terminalul HTC Smart a fost initial cunoscut sub mai multe nume de cod, ca Touch.B sau Rome.

Specificatii tehnice

HTC Smart se foloseste de qualcomm brew mobile platform, un sistem de operare care permite ca smartphone-urile sa fie oferite la niveluri mai agresive de pret, oferind flexibilitatea de a livra capabilitati de smartphone pe dispozitive din mai multe segmente.

Noul dispozitiv este compact, masurand 104 x 55 x 12,8 mm si canrarind in jur de 100 de grame. Modelul are un ecran de 2,8 inch care afiseaza pana la 256.000 de culori si are rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Chiar daca nu are Wi-Fi, HTC Smart se prezinta destul de bine la capitolul conectivitate acesta fiind dotat cu GPRS si EDGE, plus 3G cu HSDPA, Bluetooth 2.0 cu A2DP, HTC ExtUSB (11-pin mini-USB 2.0) si slot pentru casti standard cu mufa de 3,5 mm.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara si camera foto , care este destul de modesta, cu senzor de 3, MP cu autofocus si flash LED. Altfel, telefonul are incorporat player muzical si video.

Modelul se va lansa oficial in primavara anului 2010 pe pietele din Asia si Europa. Pretul lui HTC Smart nu a fost dat publicitatii, dar se speculeaza ca acesta va fi unul destul de mic datorita sistemului de operare integrat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea