Stiinta & Tehnologie

HTC se lanseaza in Romania cu tot cu terminalul HTC Diamond

HTC au facut marele pas de a-si plasa unul din punctele de distributie oficiale in Europa de Est, adica tara noastra.

Intalnirea cu presa a avut loc azi, 15 mai 2008, unde cei de la HTC ne-am prezentat cateva modele mai "vechi" ale companiei cat si mult asteptatul HTC Diamond .

Sperante mari

La intalnirea cu ziaristii au fost prezenti Florin Seiche, Vice Presedinte HTC si Tomasz Lesniak, easter Europe Area Manager, cat si Raluca Nicolae desemnata Country Manager.

Tomasz Lesniak, Eastern Europe Area Manager spune: "HTC va face tot posibilul pentru a satisface cele mai variate cerinte ale consumatorilor de pe piete diferite, iar Europa de Est, cu pietele sale locale, este una dintre ele. Prin lansarea in Romania, HTC isi extinde reteaua si suntem increzatori ca brandul nostru va fi bine primit si pe aceasta piata."

Florian Seiche a declarat: "Suntem bucurosi si avem incredere in decizia pe care am luat-o de a veni oficial la Bucuresti. Piata din Romania are un potential imens si suntem dedicati misiunii de a dezvolta brandul HTC si aici. Lansarea Touch Diamond anunta o noua era, revolutionara, pe piata telefoanelor mobile. Suntem foarte incantati si marcam lansarea HTC in Romania prin prezentarea unui terminal atat de dinamic si inovator".

HTC vine de mana cu Diamond

Mai precis Seiche se refera la lansarea lui HTC Diamond, terminal care s-a lansat nu de mult si peste hotarele noastre.

HTC Diamond este primul telefon cu interfata 3D si primul care ruleaza sistemul de operare Microsoft 6.1. In cadrul conferintei de presa, Florian Seiche a declarat ca HTC si Microsoft au o relatie foarte stransa, iar terminalele lor se vor axa intodeauna pe acest sistem de operare, dar pe viitor este foarte posibil sa adopte si alte platforme, una dintre ele fiind chiar Google Android.

Oficial HTC Diamond se va lansa pe piata romaneasca in luna iunie, iar dupa spusele lui Seiche si Lesniak va costa in jur de 500 de euro. Inca nu se stie care operator de telefonie mobila va avea intaietate la distribuirea lui.

Poze exclusive de la lansarea HTC in Romania


HTC Diamond - parte frontala



HTC Diamond - parte laterala



HTC Diamond - parte dorsala



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea