Stiinta & Tehnologie

#htc touch cruise #window mobile #frootprints

HTC: nou terminal Touch Cruise

HTC anunta lansarea celui mai recent dispozitiv de navigare cu GPS incoporat, modelul Touch Cruise.

Noul terminal vine cu imbunatatiri semnificative fata de dispozitivul cu acelasi nume din 2008.

Specificatii tehnice

htc touch cruise masoara 102 x 53,5 x 14,5 mm, cantareste 103 grame si ruleaza sistem de operare Windows Mobile Professional, versiunea 6.1. Ecranul terminalului este LCD de 2,8 inch, sensibil la atingere si cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli.

Telefonul are camera foto de 3,2 MP cu focus fix, butoane dedicate Footprints, conectivitate Bluetooth 2.0 cu EDR, Wi-Fi si receptor GPS incorporat cu functii aGPS.

"Am putut vedea cum tehnologia GPS permite oamenilor sa navigheze in locuri noi. Acum, prin intermediul aplicatiei de localizare HTC Footprints putem observa o schimbare in felul cum interactionam si pastram amintirile", a declarat Peter Chou, presedintele si CEO-ul HTC Corporation.

"Urme" de HTC


Noul HTC Touch Cruise reprezinta primul telefon ce ofera HTC Footprints, o aplicatie ce permite utilizatorilor sa stocheze momentele speciale prin captarea pe telefon a imaginilor digitale care sa poata fi transformate usor in carti postale digitale.

Odata captata imaginea, aplicatia Footprints permite asocierea unor elemente descriptive de tip audio/video sau text pentru locul in care va gasiti (restaurant de exemplu) identificand in acelasi timp coordonatele lor geografice. In plus, folosind coordonatele GPS de identificare a locatiei, numele fiecarei carti postale digitale poate fi asociat automat informatiile legate de zona geografica respectiva.

Noul HTC Touch Cruise va fi disponibil la nivel global incepand cu primavara lui 2009. Pretul terminalul nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea