Stiinta & Tehnologie

#windows phone 7 #mozart #htc

HTC Mozart va rula Windows Phone 7

Telefonul mobil HTC Mozart este cel mai nou model pe care compania producatoare taiwaneza doreste sa il lanseze in acest an. Primele informatii aparute pe internet indica faptul ca terminalul va rula sistemul de operare Windows Phone 7 .

Din pacate, lista de specficatii tehnice ale noului telefon nu sunt cunoscute. Informatiile despre HTC Mozart vin din lista de telefoane a celor de la Telstra care prezinta de fapt o imagine modificata a lui HTC Desire . Totusi, acestia au mai publicat faptul ca Mozart se va lansa in luna octombrie.

Tot ce se poate specula momentan despre HTC Mozart este ca va dispune de un ecrans sensibil la atingere, va rula Windows Phone 7 si va costa in jur 50 USD impreuna cu un abonament. Se asteapta ca in curand imaginile reale ale terminalului sa fie publicate pe internet.

Chiar daca initial se credea ca primele telefoane mobile cu Windows Phone 7 se vor lansa in preajma Craciunului din 2010, daca zvonurile cu HTC Mozart se adeveresc, fanii vor putea achizitiona primele modele din toamna acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea