Stiinta & Tehnologie

#3 ghz #snapdragon 1 #windows phone 7 #htc mondrian

HTC Mondrian, ar putea avea Windows Phone 7

Dupa anuntarea oficiala a noului sistem de operare Windows Phone 7, multi dinstre producatorii de telefoane mobile s-au inghesuit sa il adopte.

Printre ei se alfa cei de la HTC si coreeni de la LG sau chiar si Samsung. Daca LG si-au expus deja modelul cu Windows Phone 7, modelul Panther, cei de HTC ar putea intra pe piata cu prototipul Mondrian.

Procesor mai bun

Noile informatii vin de la utilizatorii forumului XDA-Developers care au facut o intreaga munca de detectivi pentru a gasi toate "dosarele scapate pe internet" cu dispozitivele care ar putea rula noul sistem de operare de la Microsoft. Astfel acestia au publicat si o scurta lista a specificatiilor tehnice ale modelului. HTC Mondrian va functiona in retelele GSM si CDMA si va avea conectivitate 3G cu HSDPA, plus EV-DO (Evolution-Data Optimized sau Evolution-Data Only).

Dar lucrurile nu se opresc aici, pentru ca HTC Mondiral ar putea fi dotat cu un procesor mult mai bun, un Qualcomm QSD8650A sau B, adica varianta Snapdragon de 1,3 GHz. Procesoarele Snapdragon de 1,3 GHz si 1,5 GHz, au fost anuntate de companie in urma cu cateva luni, acesta aflandu-se in aceea perioada in stadiul de prototipuri.

Alte detalii

In lista de specificatii tehnice ale telefonului mobil se mai afla si un ecran sensibil la atingere cu o diagonala de 4,3 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 800 px, adica aceleasi "masuri" intalnite si la modelele deja lansate HTC HD2 si htc evo 4g.

Imaginea care a fost postata pe internet alaturi de scurta lista de specificatii tehnice este generica, dar se presupune ca versiunea finala nu va arata foarte diferit de aceasta. Din pacate, HTC Mondrian nu a fost confirmat de catre producator si nu se stie cand se va lansa pe piata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea