Stiinta & Tehnologie

#htc magic #vodafone #romania #android

HTC Magic se lanseaza in Romania prin Vodafone

ong>Vodafone anunta lansarea in Romania a modelului HTC Magic , telefonul cu platforma Android, creat de HTC.

HTC Magic poate fi achizitionat incepand din data de 10 august 2009 din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara.

La abonament

Cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 22,08 euro/luna, incheiat pe 2 ani, clientii Vodafone beneficiaza de un pret avantajos pentru HTC Magic, de 299 euro (cu TVA). Acest abonament aduce clientilor Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru un trafic de 1 GB, 800 de minute in retea si 100 de minute nationale, in fiecare luna. De asemenea, utilizatorii pot achizitiona HTC Magic la pretul de 269 euro (cu TVA), impreuna cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 32,08 euro/luna (cu TVA), care ofera Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru 1 GB, 1500 de minute in reteaua Vodafone si 200 de minute nationale lunar.

Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps pentru download si de pana la 64 kbps pentru upload.

Specificatii tehnice

HTC Magic masoara 117,7 x 55 x 13,7 mm si cantareste aproximativ 119 g. Are ecran de 3,2 inch cu rezolutie de 320 x 480 px si 65.000 de culori, plus accelerometru si functia de recunoastere a scrisului.

Modelul are un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 Mhz, 192 MB memorie RAM si 512 MB memorie ROM si ruleaza sistemul de operare Android. Mesageria telefonului este cea standard, adica Magic suporta mesaje SMS, MMS, e-mail si mesaje instantanee.

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta foarte bine pentru ca suporta GPRS, EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps si Wi-Fi 802.11 b/g. Camera foto din dotare este 3 MP cu autofocus.
  •   2009-08-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii