Stiinta & Tehnologie

#htc legend #htc desire #htc hd mini

HTC Legend, Desire si HD mini au fost prezentate oficial

In cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010 care se desfasoara la Barcelona, taiwanezii de la HTC au prezentat cele mai noi telefoane mobile, HTC Legend , Desire si HD mini.

Modelul HTC Legend a aparut deja pe internet in imagini-spion si pe langa cele trei telefoane mobile compania producatoare a prezentat si imbunatatirile aduse aplicatiei HTC Sense .

HTC Sense cu HTC Legend & HTC Desire

Noua experienta HTC Sense este in continuare axata pe imbunatatirea interactiunii cu persoanele cele mai importante pentru utilizator. Astfel, HTC Friend Stream, o noua aplicatie care este lansata si sub forma unui widget, organizeaza toate retelele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari. HTC Legend are un design cu o suprafata neteda prelucrata dintr-un singur bloc de aluminiu intr-o forma compacta. Printre specificatiile tehnice ale lui HTC Legend se numara ecranul AMOLED  cu rezolutie HVGA si diagonala de 3,2 inch. De asemenea, trackball-ul traditional a fost inlocuit cu un joystick optic, inconjurat de un buton subtire. Telefonul are doar 11 mm grosime si vine dotat cu paleta completa de conexiuni, de la GPRS pana la Wi-Fi si are o camera foto de 5 MP si ruleaza sistemul de operare Android.

HTC Desire dispune de un display AMOLED de 3,7 inch, air modelul foloseste un procesor Snapdragon de 1 GHz si ruleaza Adobe Flash 10.1. La fel ca HTC Legend, HTC Desire dispune de un joystick optic. Spre deosebire de multe terminale ale producatorului, acesta dispune de tehnologia Dolby Mobile. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara conectivitatea ridicata sau camera foto de 5 MP care poate capta filme in HD.

HTC HD mini

Noul HTC HD mini este un dispozitiv Windows Phone cu HTC Sense, care reda experienta oferita de HTC HD2 intr-un design compact. La fel ca HTC HD2, HTC HD mini continua sa fie axat pe oameni, avand o integrare completa cu Outlook si o modalitate intuitiva de a vizualiza comunicarea personala.

Printre specificatiile tehnice ale acestui telefon se numara ecranul tactil de 3,2 inch cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, conectivitatea ridicata (GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi), camera foto de 5 MP sau sistemul de operare Microsoft windows mobile 6.5.3 Professional.

In Romania, HTC Legend, HTC Desire si HTC HD mini vor fi disponibile prin intermediul operatorilor locali, cat si prin canale directe. Pretul celor trei telefoane mobile nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea