Stiinta & Tehnologie

#interfata #sense #platforma #hero #htc #android #telefon mobil

HTC Hero, un nou terminal cu Android

HTC Corporation anunta noul terminal HTC Hero si noua interfata HTC Sense care va fi integrata in toate terminalele din portofoliul HTC incepand cu acest model.

Compania se mandreste ca telefonul are "un design distinct si capabilitati remarcabile care integreaza perfect HTC Sense , iar noul HTC Hero introduce un mix unic de forme si functii care duc platforma Android la un alt nivel".

Specificatii tehnice

Noul terminal HTC masoara 112 x 56,2 x 14,4 mm cantareste 135 g si dispune de un ecran tactil de 3,5 inch cu rezolutie de 320 x 480 px si 65.000 de culori. Modelul dispune de accelerometru, senzori de rotatie, trackball si tehnologia de recunoastere a scrisului.

Conectivitatea este unul din punctele forte ale lui HTC Hero. Terminalul dispune de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPS, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth, versiunea 2.0 cu A2DP si USB/miniUSB. Modelul are o camera foto de 5 MP cu autofocus, dar fara flash, browser web cu suport HTML, functii aGPS si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

"HTC Hero se apropie in mod natural de oameni. Este un dispozitiv care acceseaza informatiile importante urmarind felul in care oamenii comunica si isi traiesc viata si nu prin modul deja clasic al telefoanelor de astazi", a declarat Peter Chou, Chief Executive Officer, HTC Corporation.

HTC Sense

HTC Sense debuteaza odata cu lansarea noului HTC Hero si va fi disponibil pe toate dispozitivele noi HTC. HTC Sense are la baza trei principii de baza: Creat pentru mine, Aproape de mine si Descopera imprevizibilul.

"HTC Sense este o experienta diferita pe care noi o introducem in noua linie de telefoane, creand un mod de comunicare mai simplu si mai util", a mai spus Peter Chou

Noul HTC Hero va fi disponibil in Europa incepand cu luna iulie, iar in Asia la sfarsitul verii. O versiune diferita pentru Americii de Nord va fi disponibila spre sfasitul anului 2009. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea