Stiinta & Tehnologie

#htc hd2 #windows mobile #snapdragon

HTC HD2, cu probleme ale camerei foto

Cel mai recent telefon mobil lansat de producatorul taiwanez HTC, modelul HD2, se loveste de o problema, camera foto a telefonului capteaza imagini in "roz".

HD2 a fost recent lansat pe piata din Europa, iar telefonul este primul dispozitiv HTC care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.5.

Schimb de telefon

Cei care au achizitionat deja un telefon HTC HD2 si au semnalat problema senzorului foto au fost sfatuiti sa ceara inlocuirea telefonului mobil. Totusi, cele mai recente informatii din tabara taiwaneza indica faptul ca telefoanele au o problema de software. Modelul HTC HD2 a facut cunostinta cu publicul odata cu prezentarea oficiala a noului sistem de operare Windows Mobile.

Intr-o declaratie pe site-ul oficial, reprezentantii companiei au scris: "Putem confirma ca problema aparuta este  de natura software. Dezvoltatorii lucreaza deja la o solutie care se va lansa cat mai curand posibil, dar in prezent nu se stie data exacta a aparitiei si rugam utilizatorii sa monotorizeze in continuare pagina oficiala de suport tehnic".

Specificatii tehnice HTC HD2


Telefonul vine dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon QSD2850 de 1 GH si are ecran tactil de 4,3 inch cu rezolutie de 480 x 800 px care afiseaza 65.000 de culori. Terminalul masoara doar 120,5 x 67 x 11 mm si cantareste 157 de grame. La capitolul conectivitate HTC HD2 se prezinta foarte bine, modelul dispunand de mufa standard de 3,5 mm, Bluetooth 2.1, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi, recentor GPS cu functii aGPS, busola digitala.

Camera foto din dotarea telefonului este de 5 MP cu autofocus, flash LED dublu si functii geo-tagging . In plus, noul HTC HD2 vine cu suport pentru redare de formate avi (DiVX/XviD). Pretul terminalului nu a fost dat publicitatii, dar, in Romania, telefonul va fi disponibil exclusiv in reteau operatorului Orange cu abonamentul "Pantera".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea