Stiinta & Tehnologie

#htc hd2 #acumulator #stativ #windows mobile

HTC HD2 cu baterie suplimentara si stativ

Cei de la HTC au lansat oficial doua noi accesorii pentru terminalul HD2: un acumulator suplimentar si un stativ .

Bateria are de doua ori mai multa putere decat originalul, iar stativul ii va ajuta pe aceia care prefera sa urmareasca videoclipuri pe telefonul lor.

HTC mai gros

Desi va aduce cu sine imbunatatiri, acumulatorul va ingrosa cu cativa milimetri telefonul HTC. Altfel, terminalul vine dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon QSD2850 de 1 GH si are ecran tactil de 4,3 inch cu rezolutie de 480 x 800 px care afiseaza 65.000 de culori. Terminalul masoara doar 120,5 x 67 x 11 mm, cantareste 157 de grame, are de 512 MB memorie ROM si 448 MB memorie RAM si vine cu slot pentru card microSD, iar marirea spatiului se poate face pana la maxim 32 GB. HTC HD2 dispune de primul ecran tactil capacitativ pe un telefon care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, prin care vizualizarea, zoom-ul si redimensionarea paginilor web, a documentelor Microsoft Office , a PDF-urilor si a imaginilor se face foarte usor. Ecranul de dimensiuni mari permite si tastarea mai rapida, mai eficienta si mai precisa, cu ajutorul tastaturii de pe ecran.

Alte detalii

La capitolul conectivitate HTC HD2 se prezinta foarte bine. Primele informatii mentionau un slot pentru mufa standard de 3,5 mm, Bluetooth 2.1, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi, recentor GPS cu functii aGPS, busola digitala, iar acum aceste detalii au fost confirmate.

Camera foto din dotarea telefonului este de 5 MP cu autofocus, flash LED dublu si functii geo-tagging. In plus, noul HTC HD2 vine cu suport pentru redare de formate .avi (DiVX/XviD). Smartphone-ul HTC HD2 poate fi achizitionat si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea