Stiinta & Tehnologie

#smartphone android #android ice cream sandwich #smartphone HP

HP revine cu un smartphone Android: HP Bender

HP revine pe piata smartphone-urilor dupa ce achizitia Palm nu s-a dovedit un succes pentru companie. Noul smartphone HP ruleaza deocamdata Android Ice Cream Sandwich.

Noul HP Bender si-a facut aparitia in circuitul testelor benchmark si surprinde prin sistemul de operare Android, adoptat de companie dupa ce a transformat webOS in sistem de operare open-source.

Smartphone-ul HP nu va fi un slider cu tastatura fizica QWERTY, ca vechile Palm Pre, ce nu au avut un succes prea mare. HP Bender este un smartphone ce pune la dispozitia utilizatorilor un ecran tactil HD.

Dotat cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 la 1,5 GHz, HP Bender are o rezolutie a ecranului de 1366x720, destul de rara intre smartphone-urile Android, scrie GSMArena.com.

Deocamdata HP Bender ruleaza Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, dar este posibil ca HP sa decida lansarea sa cu Android 4.1 Jelly Bean.

Sursa foto: Androidauthority.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea