Stiinta & Tehnologie

HP expune HTC-ul de ieri drept conceptul de maine

De-a
lungul anilor, am vazut o multime de telefoane concept, dar un prototip recent peste care am dat la premiile If Design de anul acesta din cadrul conventiei CeBIT ne-a trezit interesul ceva mai mult decat de obicei.

Special creat de Teague, ceea ce sigur va fi redenumit “Viziunea Centrului de Comunicatii a Datelor pentru Server-ul Viitorului” pentru HP arata ca un PC de buzunar/un hibrid de buzunar necizelat, cu tastatura QWERTY , ecran sensibil la atingere de dimensiuni prea mari, cu un aspect chiar dolofan.

Bineinteles, ne indoim ca acesta va deveni telefonul/PDA-ul dumneavoastra obisnuit, caci, dupa cum se lauda, contine “ tehnologie mobila cu hardware/software integrat, care permite personalului IT sa monitorizeze echipamentul centrului de date, sa dea diagnostice si sa detecteze problemele, precum si sa furnizeze servicii in sistem.”

In mod normal, acest dracesc dispozitiv este destinat drept interfata la serverele HP si centrele de date, mai degraba decat sa fie raspunsul la cerintele consumatorului tipic, constient de stil, caci se lauda cu optiunile RFID /conectivitate Bluetooth, pentru a ajuta administratorii la rezolvarea problemelor speciale wires.

Ca si majoritatea produselor care au ramas inca intepenite in stadiul Photoshop , nu se spune nimic despre aparitia pe piata a acestui produs, nici daca atentia va fi canalizata in special spre sectorul intreprinderilor si intreprinzatorilor, asta daca ajunge pana acolo, dar se pare ca piata produselor de buzunar incepe sa-si arate interesul inca de acum.
  •   2007-04-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina Andreea Dumitras: Nepotismul in Resurse Umane

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.