Stiinta & Tehnologie

# hotel ecologic #dubai

Hotelul 100% eco. Imagini spectaculoase!

Primul hotel 100% ecologic din lume se va deschide in 2017 la Dubai. Acesta este insa mai mult decat o noua locatie de cazare, constructorii dorind sa realizeze un mini-oras ecologic. 

Hotelul face parte din proiectul Dezvoltarea Orasului Durabil, hotelul Indigo urmand sa se deschida ca parte a primei comunitati eclogice din Dubai, relateaza cotidianul britanic "The Daily Mail", citat de Mediafax. Unitatea va cuprinde doua cladiri separate pentru cazare, despartite de mai multe cabane in centru si imprejmuite de plante. Toata apa si materialele folosite vor fi reciclate.

Planul complexului include o scoala ecologica, un centru comunitar si de echitatie, parcari si ferme organice, dar si un planetariu si un amfiteatru pentru desfasurarea unor evenimente. Hotelierii vor asigura transportul turistilor catre centrul orasului printr-un autobuz alimentat cu energie solara.

“Dubai este un oras global si se extinde prin diverse moduri interesante si noi in fiecare zi. Initiativa Orasului Durabil va seta standardele de mediu si va include un numar de atractii turistice interesante, precum si spatii care sa atraga evenimente si intalniri de afaceri”, a declarat Faris Saeed, CEO al Diamond Developers, initiatorul proiectului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea