Stiinta & Tehnologie

#rabla #automobil hibrid #honda

Honda vinde primul automobil hibrid prin Rabla

Honda Trading Romania livreaza, prin partenerul sau din Craiova, Policolor Exim, primul automobil hibrid Honda Insight , cumparat prin intermediul programului Rabla.

Chiar daca nu este decat un inceput, acest fapt denota, pentru prima data, o sinergie desavarsita a legislatiei actuale (privind scoaterea din uz a vehiculelor poluante) si a tehnologiei auto cu impact minim asupra mediului.

Prin emisiile reduse si tehnologia excelenta si eficienta de care dispune, Honda Insight reprezinta un pas important in evolutia autovehiculelor ecologice. Insight este acum disponibil din stoc pe piata romaneasca, astfel ca livrarea imediata se adauga beneficiilor modelului.

Pentru cei interesati, Honda Trading Romania va lansa saptamana aceasta, in cadrul finalei competitiei GreenChallenge 2010, modelul hibrid sport Honda CR-Z . Cu un aspect unic, versiunea europeana a CR-Z beneficiaza de un sistem hibrid flexibil paralel, cu emisii scazute de noxe si o tehnologie perfect gandita pentru a raspunde necesitatilor soferului.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea