Stiinta & Tehnologie

#lansare #hibrid #hatchback

Honda va produce un hatchback hibrid

Toyota Prius va avea un nou concurent sub brandul Honda . Vicepresedintele American Honda Motor, Dick Colliver a declarat pentru automotive news ca noua masina hinrid va fi un hatchback cu cinci usi care poate transporta 5 pasageri. Hibridul Honda va fi mai mic decat Honda Civic Hybrid si mai ieftin. Cei de la Honda intentioneaza sa plaseze hatchbackul hibrid sub pretul de showroom al Toyota Prius, in jurul sumei de 20.000 de dolari - pret pentru piata americana. Masina va fi produsa in aproximativ 200.000 de unitati anual, din care jumatate sunt destinate pietei Americane.

Toyota Prius este hibridul cu cea mai mare notorietate in America de Nord si se vinde in Romania de 2 ani. Consumatorul autohton trebuie in primul rand educat in sensul consumului de masini "verzi" inainte ca acestea sa atinga un procent semnificativ din piata auto . Toyota Prius concureaza direct cu Honda Civic Hybrid in Romania, sedan care a intrat in showroomuri anul trecut.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea