Stiinta & Tehnologie

#honda #accord #civic #carburant

Honda ofera cadou pana la 1500 de litri carburant

In perioada 02 august - 31 octombrie 2010 Honda Trading Romania lanseaza o noua campanie publicitara prin care iubitorii marcii se pot bucura de o serie de avantaje.

Acum, la achizitionarea oricarui model Honda Accord sau Honda Civic Sedan , Honda iti ofera, pe langa tehnologia de inalta clasa, pana la 1500 de litri de carburant cadou. In plus, pentru siguranta ta, Honda a fixat preturile in RON, astfel clientii fiind protejati de orice variatie valutara pentru a se bucura din plin de noua achizitie.

Astfel, cei care vor sa isi prelungeasca vacanta fie in Europa, fie la munte sau la mare, la volanul unui impunator Honda Accord sau a unui versatil Honda Civic, trebuie sa ajunga la un dealer Honda si sa achizitioneze unul din cele doua modele .

La achizitionarea unui autoturism Honda, in perioada promotiei, participantii vor primi un card de carburant MOL pe care il pot folosi pentru achizitionarea de carburant in cadrul statiilor de distributie carburant MOL Romania. Cele doua modele Honda aflate in promotie in aceasta perioada vin insotite, la achizitionare, de carduri de carburant, oferta fiind disponibila la toti dealerii marcii din Romania. Iar in plus, experienta achizitionarii unei Honda este perfect completata de livrarea imediata, din stoc.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea