Stiinta & Tehnologie

#live every litre #finalisti #honda motor europe

Honda Motor Europe a anuntat finalistii proiectului Live Every Litre

honda motor europe a anuntat finalistii proiectului Live Every Litre .

In sase saptamani, 986  de persoane din 28 de tari si-au prezentat ideile despre ceea ce proiectul initiat de Honda a insemnat pentru ei, iar 13 persoane au fost distribuite pentru a juca intr-un film sustinut de social media care va fi realizat in opt tari diferite din Europa pe parcursul lunii mai, in 2010.

Excursia si filmarile vor incepe pe 3 mai si se vor termina pe 4 iunie, se va trece prin 8 tari si fiecare dintre finalisti va avea ocazia unei excursii speciale. Fiecare participant va conduce si va fi filmat din interiorul noului coupe Honda CR-Z .

"Live Every Litre" este un proiect de film documentar regizat cu aportul comunitatii formate in jurul site-ului Honda. Participantii si-au prezentat calatoriile, idelie si povestile, iar in urma votului publicului au fost alesi cei 13 finalisti, dintr-o lista scurta deliberata de un grup independent de bloggeri din Europa. Printre participanti se numara si romanca Oana Stefan.


Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea