Stiinta & Tehnologie

#siguranta electronica #sisteme securizate #Helinick.ro

Helinick este integrator de sisteme securitate si dezvolta noi solutii inteligente de optimizare a sigurantei electronice

Pentru dezvoltarea securitatii electronice, in Romania exista mai multe posibilitati de implementare a unei game variate de echipamente si sisteme menite sa asigure noi conditii, inteligente, de optimizare a sigurantei pentru diverse domenii de activitate.

Prin intermediul unei game variate de sisteme securitate beneficiezi de inovatia si calitatea produselor recunoscute pentru capacitatea lor de a genera rezultate pozitive, cu efecte benefice pe termen lung.

Sistemele de securitate sunt disponibile si mult mai usor de accesat prin intermediul echipamentelor din aceasta categorie din portofoliul companiei Helinick.

In plus fata de sistemele dedicate sigurantei electronice, compania romaneasca Helinick dispune de parteneriate strategice cu producatori importanti de profil (de exemplu, compania BOSCH este partener Helinick) si o gama impresionanta de sisteme dedicate comunicatiilor.

Echipamentele si sistemele disponibile au capacitatea de a integra noi platforme software care ajuta la dezvoltarea si imbunatatirea constanta a sistemelor existente, datorita flexibilitatii acestor electronice.

Misiunea companiei Helinick: optimizarea controlului deplin asupra securitatii

Pentru a procesa toate informatiile inregistrate in timp real, sistemele de securitate sunt dispuse intr-o retea interconectata de echipamente care sustin infrastructura intregului ansamblu de sisteme.

De exemplu, sistemele CCTV sunt formate din interfon, camere de supraveghere, detectoare incendiu si alte echipamente care eficientizeaza orice locatie, in privinta sigurantei.

Produsele disponibile in portofoliul companiei Helinick au integrate tehnologii moderne si sunt dispozitive esentiale pentru optimizarea securitatii electronice si fizice dintr-un spatiu vizat.

Un aspect foarte important consta in faptul ca specialistii Helinick sunt tehnicieni si ingineri dedicati serviciilor profesionale de proiectare si instalare a acestor sisteme, in conformitate cu caracteristicile spatiului sau cladirii.

In acest fel, indiferent de complexitatea proiectului, acesti specialisti raspund pozitiv oricarei provocari si dvs aveti posibilitatea sa economisiti timp, energie si bani.

Datorita tehnologiilor utilizate la fabricarea sistemelor de securitate sunt minimizate procedurile de stocare a informatiilor inregistrate, ceea ce sporeste modul in care, in situatiile de urgenta, acestea aasigura un raspuns acurat si decisiv in privinta solutionarii urgentei vizate.

Un astfel de sistem profesional are capacitatea de a structura datele de securitate oferind informatii precise cu privire la modul de desfasurare a activitatilor dintr-un spatiu dat.

Tehnologii moderne si functii specifice dedicate sigurantei electronice

Sistemele disponbile in portofoliul companiei Helinick dispun de o arie foarte variata de aplicabilitate, in functie de specificul domeniului de activitate al clientilor (institutii publice sau private, cladiri guvernamentale, centre comerciale, scoli, case, locuinte etc).

Aceste echipamente au ca prim obiectiv optimizarea securitatii din orice spatiu pentru care se doreste siguranta sporita si control deplin al informatiilor stocate de sistemele de securitate instalate.

Inginerii Helinick dispun de experienta si cunostintele necesare astfel incat sa beneficiezi, chiar si in regim de urgenta, de cele mai profesionale conditii de proiectare si instalare a acestor ansambluri tehnologice.

Date de contact

Pentru a vizualiza echipamentele dedicate sigurantei fizice si electronice, acceseaza platforma online http://www.helinick.ro/

Contacteaza reprezentantii Helinick la numerele de telefon de mai jos:

  • 0745.394.665
  • 021.404.44.44
  • 021.404.44.00

E-mail: office@helinick.ro

Advertorial

 


 

  •   2012-11-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii