Stiinta & Tehnologie

HAT Romania anunta lansarea lui Samsung J700

Atunci cand vine vorba despre un telefon cu "look cool", cele mai interesate de acest gen de terminale sunt fetele, chit ca nici unuia dintre noi nu le convine o caramida desteapta in buzunar.

Pentru aceia care au de gand sa caute asemenea telefoane cool, am inca o veste buna. HAT Romania pune la dispozitia noastra telefonul Samsung SGH-J700, un telefon care imbina o infatisare de nota 10 cu functii multimedia multiple.

Sa-l vezi de departe...

Samsung J700 are un invelis reflectorizant si este un telefon din gama slider. Are 14,7 mm grosime, ecran de 2 inchi TFT cu 65,000 culori. Daca iluminarea telefonului nu este activa, ecranul se va confunda cu suprafata lucioasa a telefonului. Nu stiu cat de mult va ajuta acest lucru un utilizator, poate doar pe fetele care vor folosi telefonul pe post de oglinda.

Camera foto incorporata este de doar 1,3 megapixeli, dar poate inregistra fisiere video in format MPEG4 si H.263. Dar telefonul vrea sa fie un "cuib" multimedia , deci este clar ca Samsung J700 are MP3-player si radio FM incorporat. Player-ul muzical suporta formate MP3, AAC si AAC+.

Net pe valurile EDGE

Transferul fisierelor de pe computer de telefon se face prin USB 2.0 si modelul dispune de conectivitate Bluetooth, GPRS si EDGE, deci in limitele expuse de telefon, te poti da si pe net cu el.

Dar pe langa toate aceste caracteristici multimedia, asemenea altor modele Samsung, J700-ul are si el functiile Mesaj SOS si mai noul Mobile Tracker. Nu stiu cati dintre voi sunteti familiarizati cu Mobile Tracker, dar aceasta functie permite posesorului sa fie instiintat in cazul in care in telefon este introdus un alt SIM decat cel "de toate zilele".

Acestea fiind spuse, daca simti ca vrei telefonul, poti sa incepi sa-l cauti prin magazine. O sa-l gasesti destul de repede.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea