Stiinta & Tehnologie

#handyuhr iwatch m860 #dual sim #ceas de mana #telefon mobil #elvetia

Handyuhr iWatch M860, ceas-telefon cu dual-SIM

Handyuhr, un producator de ceasuri din Elvetia, a anuntat lansarea unui nou ceas-telefon mobil. Modelul Handyuhr iWatch M860 este un dispozitiv care dispune de doua sloturi pentru cartelele SIM.

Dintre producatorii mari de telefoane mobile, LG este primul care a lansat un asemenea dispozitiv, telefonul GD910, in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 ce a avut loc la Barcelona.

Specificatii tehnice

Avand forma unui ceas de mana , iWatch M860 este un terminal care este compatibil cu retele GSM de 900, 1800 si 1900 MHz si este destinat utilizatorilor care calatoresc mult si au nevoie intodeauna de doua telefoane.

Ecranul telefonului este sensibil la atingere si masora 1,4 inch, are rezolutie de 126 x 160 px si suport pentru 260.000 de culori. Pentru a ajuta utilizatorul sa navigheze mai usor prin meniul telefonului, producatorii au introdus si un stylus in corpul terminalului. Handyuhr iWatch M860 se mai lauda cu un card micro SD de 1 GB pe care utilizatorul il primeste la pachet. Totusi, upgrade-ul spatiului de stocare se poate face pana la 16 GB.

Alte detalii

Terminalul-ceas masoara 75 x 52 x 18 mm, cantareste doar 69 de grame si mai dispune de conectivitate Bluetooth in versiunea 2.0 pentru transfer de date . Mai mult, telefonul are incoprorat player muzical si camera foto de 1,3 MP, dar fara flash si autofocus.

Pretul lui Handyuhr iWatch M860 este de 789 franci elvetieni , adica 520 de euro. In prezent, modelul poate fi achizitionat prin comanda directa de pe site-ul oficial al producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea