Stiinta & Tehnologie

HandyGames lanseaza Bridge Bloxx

Iata ca stirile din lumea jocurilor pentru telefoane mobile nu se opresc si azi mai avem o lansare , chiar daca compania producatoare nu este una prea cunoscuta.

HandyGames este o companie independenta dezoltatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile si are doua puncte importante de lucru, unul in Giebelstadt, Germania si al doilea in Bucuresti, Romania. Compania a fost fondata in anul 2000 de catre Markus Kassulke, Christopher Kassulke si Udo Bausewein si are planuri mari de extindere, mai ales ca HandyGames au propria retea de distributie .

Cum sa construiesti un pod

Te-ai gandit vreodata la varianta de joc in care tot ce trebuie sa faci e sa construiesti? Exemple sunt destule, unul din aceste indeletniciri trebuidu-se facute chiar intre-un RTS foarte cunoscut, Starcraft.

Dar jocul prezentat azi nu are nimic de-a face cu strategia, nu cu cea de teren oricum. Numit Bridge Bloxx, titlul te pune la lucru si anume la construit de poduri. In mare va trebui sa depui ceva mai mult efort psihic si sa te gandesti bine unde asezi blocurile de piatra, pentru ca podul tau odata ridicat, trebuie sa fie rezistent.

Cine-i seful?

Pe langa constuirea de poduri, va trebui sa si demolezi altele prin dinamitare. Va trebui sa demonstrezi sefului de santier ca esti priceput si ca stii sa legi firele care trebuie ca sa faci o detonare buna.

Jocul promite sa fie plin de actiune, sa iti dea liberatea de a construit ce vrei tu, sa contina constructii logice si valide din punctul de vedere al legilor fizice, materiale de constuctie variate, 30 de nivele de joc, grafica buna si tutoriale interesante pentru cei interesati intr-ale arhitecturii.

Jocul se lanseaza oficial azi, 17 iunie 2008 si va fi disponibil pentru download de pe site-ul oficial al companiei, www.handy-games.com.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea