Stiinta & Tehnologie

Hands-On Mobile anunta BMW Racing pentru telefoane mobile

Cursele cu masini sunt dintre jocurile preferate de multi, fie ca ele sunt pe PC sau console ca Xbox, PSP, PS3 sau altele. Totusi cursele nu sunt cele mai raspandite jocuri pentru telefoanele mobile .

Dar iata ca situatia se schimba putin, pentru ca Hands-On Mobile, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru dispozitivele mobile din lume a anuntat azi ca a incheiat un Contract de licenta cu BMW AG si Nürburgring GmbH.

Masini celebre

BMW stim cu toti la ce se refera, dar de Nürburgring poate nu ne dam seama. Compania Nürburgring detine pista de curse Nürburgring Nordschleife, iar de aici raspunsul este ceva mai clar, joc de curse, pentru telefoanele mobile, cu masini BMW.

Numit BMW Racing, jocul va fi dezvoltat de studiourile FinBlade din Anglia si va avea "protagoniste" ultimele modele de masini BMW. Masinile ce vor aparea in acest joc vor fi modelele de BMW M3 , M5, M6 si masine de curse de Formula 1, BMW Sauber F1.08.

Jucatorul va putea sa conduca oricare dintre masinile de mai sus in "Challenge" si "Time Trial", pe pista din Nürburgring Nordschleife, care la cei 20,8 kilometri ai sai este considerata cea mai lunga si grea pista de curse din lume. Te mai simti asa viteaz?

Strategii de marketing

"Expansiunea brand-ului este o metoda buna pentru companii sa ajunga pe noi piete, iar telefoanele mobile au potential foarte mare mai ales la numarul de utilizatori/clienti. In trecut am mai lucrat cu companii ca Marval si World Poker Tour si am realizat jocuri foarte bune, iar acum suntem fericiti sa realizam un joc ca BMW Racing," declara Greg Robinson, General Manager al companiei Hands-On Mobile EMEA.

Daca esti nerabdator, nu dispera. In aceasta vara jocul se va lansa atat in America cat si in Europa. Din pacate nu se stie ce pret va avea.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea