Stiinta & Tehnologie

Hands-On lanseaza Icy Tower pentru telefoane mobile

Hands-On Mobile, unul din cei mai cunoscuti dezvoltatori de jocuri pentru telefoanele mobile a facut recent un anunt, care se refera la o noua colaborare.

Impreuna cu XENDEX GmbH, Hands-On va dezvolta si publica jocul Icy Tower pentru telefoanele mobile. Initial jocul a facut furori ca versiune online in America si Asia de Sud -Est.

Ce face Icy Tower?

In primul rand trebui sa stim cu ce joc avem de-a face. Icy Tower este un titlu in care utilizatorul va trebui sa fuga si sa sara, genului lui denumindu-se chiar "Jump'n'Run".

"Jocurile casual asa cum e Icy Tower se pot transfera perfect in titluri pentru dispozitiviele mobile si suntem fericiti ca putem lua parte la acest proces. Icy Tower pentru mobile va primi astfel o cu totul noua audienta. Ne bucura parteneriatul cu Xended care va dezvolta jocul si suntem nerabdatori sa ne folosim de reteaua noastra mondiala de distributie, ca sa reusim sa livram jocul peste tot in lume", a declarat Greg Robinson, General Manager al Hands-On Mobile EMEA.

In al doilea rand, utilizatorul va intra in pielea lui Harold the Homeboy a carui misiune este sa se catere pe un turn infinit de gheata pentru a acumula cat mai mult puncte, adica un scor final mare.

Salturi mari si viteza

Va trebui sa ai mare grija, pentru ca personajul principal are tendinta sa alunece din locul in care este, iar daca reflexele tale sunt adormite, vei pierde. Punctele cele mai mute se primesc pentru sariturile cele mai inalte si pentru cea mai mare viteza in alergare .

"Suntem fericiti sa lucram iar cu Hands-On Mobile pentru publicarea lui Icy Tower. Jocul clasic este de-a dreptul provocator si foarte distractiv in acelasi timp si suntem siguri ca statusul sau de pe internet se va transfera pe telefonul mobil", declara Michael Haberl, CEO al XENDEX.

Daca esti interesat deja, stai calm, pentru ca acest joc va fi lansat abia la sfarsitul acestui an. Inca nu se stie pretul pentru care va putea fi achizitionat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea