Stiinta & Tehnologie

#haier h7 #android #google #electrocasnicel #telefon mobi

Haier H7, va fi printre cele mai ieftine terminale cu Android

Unul din cei mai mari producatori de electrocasnice din China, Haier, a anuntat intentia de a lansa un telefon mobil cu sistemul de operare Google.

Mai mult, reprezentantii companiei declara ca terminalul lor se va lansa la nivel global.

Specificatii tehnice

Telefonul mobil Haier H7 are un ecran tactil care masoara 2,8 inch. Din pacate nu se cunoaste rezolutia lui sau numarul de culori suportate. Modelul mai vine cu o camera foto modesta de 2 MP si slot pentru card microSD.

Se mai cunoaste si conectivitatea telefonului care este destul de buna, chiar daca H7 nu are 3G. In schimb utilizatorii vor avea la dispozitie receptor GPS, Bleutooth si Wi-Fi. Haier H7 va avea si radio FM incorporat si posibil player muzical. Alte detalii

Desi in China, Haier sunt cunoscuti pentru dezvoltarea de combine frigorifice, masini de spalat sau alte electrocasnice, reprezentantii companiei au declarat ca telefonul mobil este destinat in special pietei europene.

Terminalul Haier H7 se va lansa in luna septembrie a anului 2009 si va fi printre cele mai ieftine terminale care ruleaza sitemul de operare Google Android , costand doar 150 USD, adica in jur de 450 RON. Nu se stie exact cand Haier H7 va fi disponibil pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea