Stiinta & Tehnologie

#chrysler #divizia industriala #fiat

Grupul Fiat separa divizia auto de divizia industriala

ong>sergio marchionne a decis desprinderea operatiunilor auto din Grupul Fiat de marcile iveco si de Case New Holland. Astfel, Grupul Fiat va fi axat doar pe productia de autoturisme si vehicule comerciale.

Sergio Marchionne a prezentat planurile Grupului Fiat pentru urmatorii cinci ani in cadrul unei sedinte a concernului Chrysler-Fiat. Astfel, divizia de productie automobile se va separa de Iveco si de producatorul de masini agricole Case New Holland. Totodata, o parte din departamentul Fiat Powertrain va fi transferata unui nou grup, intitulat Fiat Industrial. In urma acestei operatii, Grupul Fiat ramane doar cu marca proprie , Ferrari, Lancia, Alfa Romeo si Maserati.

Planul industrial al celor de la Fiat ramane sa fie autorizat de consiliul de administratie al acestui grup, proces care va dura circa sase luni. Totodata, Marchionne a anuntat ca grupul italo-american va produce sase milioane de vehicule pana in 2014. In urma cu doi ani, Sergio Marchionne estima ca un producator de vehicule trebuie sa vanda cel putin 5.5 milioane de unitati pe an pentru a supravietui.

Continuarea pe Automarket.ro
  •   2010-04-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii