Stiinta & Tehnologie

Google ofera publicitate si pe telefoanele mobile

Gigantul motor < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de cautare pe Internet a introdus pe piata o noua versiune a platformei sale de advertising AdSense destinata telefoanelor mobile.

Compania declara ca varianta AdSense pentru telefoanele mobile va tinti spre anunturi publicitare ce contin informatii care se afla in stransa legatura cu serviciile mobile si le va permite partenerilor sai sa castige venituri noi de pe urma site-urilor web create pentru telefoanele mobile prin publicarea textelor publicitare adresate diferitelor categorii de public.

Google spune ca produsul se adreseaza in special partenerilor AdSense care Au ">au creat site-uri web speciale care sa fie afisate de browsere-le pentru telefoanele mobile si care vor sa scoata profit de pe urma anunturilor publicitare.

Cititi continuarea in PC World

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea