Stiinta & Tehnologie

Google Gears tinteste spre telefoanele mobile cu Windows

Goog
le aduce Google Gears pe telefoanele mobile astfel incat utilizatorii sa poata accesa aplicatiile Web chiar daca nu sunt conectati la Internet.

Smartphone-urile si serviciile 3G schimba modul in care unii oameni lucreaza, permitandu-le sa acceseze documente si aplicatii de oriunde. Dar cand conexiunea wireless nu este disponibila sau este intrerupta , utilizatorii sunt blocati . Google Gears pentru mobile ajuta la rezolvarea problemei, astfel incat cei care sunt dependenti de aceste dispozitive vor putea sa-si rezolve treburile fara acces la wireless.

Google Gears e o extensie open-source care permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii Web ce pot rula offline. Google a realizat acest soft pentru utilizatorii de PC, dar acum serviciul se extinde si pentru utilizatorii de dispozitive mobile . Googlea Gears se afla inca la inceput, versiunea pentru mobile suportand doar Internet Explorer rulat numai pe telefoanele Windows Mobile 5 si 6.

Google a declarat ca planuieste sa extinda serviciul si pe alte browsere si platforme de telefonie mobila, incluzand propriul soft Android.

Cititi continuarea articolului pe PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-03-10
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare