Stiinta & Tehnologie

"Gmail For Mobile", gratuit şi în Romania

“ Gmail For Mobile ” este noul serviciu gratuit pus la dispoziţia romanilor de către Google, informează SmartFinancial. Începand cu 10 octombrie, utilizatorii de telefonie mobilă din Romania vor pute să păstreze legătura cu prietenii şi prin intermediul acestui serviciu. Pentru a accesa Gmail , “utilizatorii trebuie să tasteze www.gmail.com prin browser-ul de web de pe telefonul lor mobil şi îşi pot deschide contul de Gmail la fel cum ar proceda de pe web. Pentru că fiecare dispozitiv mobil este diferit, Gmail optimizează în mod automat interfaţa care se bazează pe telefon”, informează un comunicat de presă citat de SmartFinancial.

Utilizatorii pot să vizioneze fotografii şi documente ataşate sau să răspundă printr-un apel celor al căror numar de telefon este stocat în contul lor de Gmail. Într-o primă fază, acest serviciu a fost lansat cu o interfaţă destinată pentru 10 limbi în iunie 2006. Această a doua frază va fi destinată pentru alte 22 de limbi, printer care şi romana.

  •   2006-10-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii