Stiinta & Tehnologie

"Gmail For Mobile", gratuit şi în Romania

“ Gmail For Mobile ” este noul serviciu gratuit pus la dispoziţia romanilor de către Google, informează SmartFinancial. Începand cu 10 octombrie, utilizatorii de telefonie mobilă din Romania vor pute să păstreze legătura cu prietenii şi prin intermediul acestui serviciu. Pentru a accesa Gmail , “utilizatorii trebuie să tasteze www.gmail.com prin browser-ul de web de pe telefonul lor mobil şi îşi pot deschide contul de Gmail la fel cum ar proceda de pe web. Pentru că fiecare dispozitiv mobil este diferit, Gmail optimizează în mod automat interfaţa care se bazează pe telefon”, informează un comunicat de presă citat de SmartFinancial.

Utilizatorii pot să vizioneze fotografii şi documente ataşate sau să răspundă printr-un apel celor al căror numar de telefon este stocat în contul lor de Gmail. Într-o primă fază, acest serviciu a fost lansat cu o interfaţă destinată pentru 10 limbi în iunie 2006. Această a doua frază va fi destinată pentru alte 22 de limbi, printer care şi romana.

  •   2006-10-19
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.