Stiinta & Tehnologie

#general motors #chevrolet cruze #cadillac cts #cadillac srx #pause and play

GM a inventat functia "Pause and Play" pentru radioul masinii

GM va introduce in curand pe Chevrolet Cruze functia " Pause and Play ", care ii permite soferului sa opreasca si sa inregistreze transmisiunea radio.

Nu au existat momente cand va aflati la volan, ascultati un anunt important la radio dar nu apucati sa va notati adresa sau numele site-ului? Pentru acestia dintre voi, care au experimentat astfel de situatii dificile, General Motors a venit cu o solutie ingenioasa. Functia Pause and Play pentru radioul masinilor sale, care ii permite soferului sa faca din orice radio propriul sau CD Player.

Functia poate opri transmisia radiofonica si apoi inregistra pana la 20 de minute din mesajul care prezinta interes. Transmisia poate fi reascultata imediat ce soferul isi poate nota informatiile de interes. Tehnologia are la baza un hard disk asociat radioului, cu scop precis de inregistrare a transmisiilor.

Vestea buna pentru noi europenii este ca vor exista trei modele produse de GM care vor dispune de aceasta functie, unul dintre ele fiind chiar un sedan de volum. Este vorba asadar despre Chevrolet Cruze , Cadillac CTS (care beneficiaza deja de ceva timp de aceasta functie) si Cadillac SRX .

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea