Stiinta & Tehnologie

glofiish X500, cel mai subtire calculator de buzunar

E-T
EN Information Systems a dezvăluit informaţii cu privire la planurile companiei pentru piaţa de telefoane tip calculator de buzunar. Punctul forte este lansarea modelului X500 care include o carcasă cu un design total nou care este mult mai subţire decat produsele actuale, dispune de comunicaţii actualizate cu suport pentru protocoale sau standarde mai rapide, şi capacitatea de a combina funcţii GPS şi Wi-Fi într-un singur dispozitiv.

O caracteristică interesantă a lui glofiish X500 o reprezintă cele 2 butoane pentru lansarea de aplicaţii rapide care permit navigarea cu un singur deget a aplicaţiilor, 2 butoane funcţionale dedicate telefonului şi cateva taste logice care-i vor permite fiecarui utilizator să-şi configureze dispozitivul conform cerinţelor sale. X500 îmbină capacităţile de telefonie şi GPRS pentru voce şi date; Wi-Fi pentru Internet de mare viteză, conectivitate WLAN şi comunicaţii GPS prin satelit pentru o navigare şi călatorie usoară. X500 deţione conectivitate Bluetooth 2.0, capacitate multimedia video şi audio şi o cameră de 2 megapixeli, şi chiar permite utilizatorilor să acceseze multiple funcţii sau aplicaţii în mod simultan, toate acestea făcand din el un dispozitiv care deţine totul într-unul singur atat pentru afaceri cat şi pentru consumatori.

Alte specificaţii pentru X500 ar mai fi: sistem de operare Windows Mobile 5.0 pentru Pocket PCs, procesor de 400 MHz, 128MB Flash ROM, 64MB SDRAM, compatibilitate cu carduri microSD, nelimitate ca spaţiu de stocare.
  •   2006-11-20
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.