Stiinta & Tehnologie

glofiish X500, cel mai subtire calculator de buzunar

E-T
EN Information Systems a dezvăluit informaţii cu privire la planurile companiei pentru piaţa de telefoane tip calculator de buzunar. Punctul forte este lansarea modelului X500 care include o carcasă cu un design total nou care este mult mai subţire decat produsele actuale, dispune de comunicaţii actualizate cu suport pentru protocoale sau standarde mai rapide, şi capacitatea de a combina funcţii GPS şi Wi-Fi într-un singur dispozitiv.

O caracteristică interesantă a lui glofiish X500 o reprezintă cele 2 butoane pentru lansarea de aplicaţii rapide care permit navigarea cu un singur deget a aplicaţiilor, 2 butoane funcţionale dedicate telefonului şi cateva taste logice care-i vor permite fiecarui utilizator să-şi configureze dispozitivul conform cerinţelor sale. X500 îmbină capacităţile de telefonie şi GPRS pentru voce şi date; Wi-Fi pentru Internet de mare viteză, conectivitate WLAN şi comunicaţii GPS prin satelit pentru o navigare şi călatorie usoară. X500 deţione conectivitate Bluetooth 2.0, capacitate multimedia video şi audio şi o cameră de 2 megapixeli, şi chiar permite utilizatorilor să acceseze multiple funcţii sau aplicaţii în mod simultan, toate acestea făcand din el un dispozitiv care deţine totul într-unul singur atat pentru afaceri cat şi pentru consumatori.

Alte specificaţii pentru X500 ar mai fi: sistem de operare Windows Mobile 5.0 pentru Pocket PCs, procesor de 400 MHz, 128MB Flash ROM, 64MB SDRAM, compatibilitate cu carduri microSD, nelimitate ca spaţiu de stocare.
  •   2006-11-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii