Stiinta & Tehnologie

#CF Moto #vanzari ATV #Linhai ATV #ATV de vanzare #ATV CFMoto

Gigantul ATVROM lanseaza acum noul website

ATVROM dealer-ul auto aflat in top pentru vanzari ATV, scutere, motociclete sau chiar skijet-uri, avand in portofoliu marci recunoscute precum Yahama, Polaris, Linhai, Kawasaki, Can-Am isi lanseaza noul website, acum mai usor de accesat ca niciodata!

Ajutat de un Web Design exceptional, interfata website-ului atvrom.ro este adaptata nevoilor utilizatorilor, aducand facilitati complexe. Noua tema aduce posibilitati de interactiune, cu ajutorul unui meniu dinamic, oferind capacitatea de interactiune, adaugand astfel un plus de facilitate din punctul de vedere al navigatiei web. Noi am trecut cu usurinta prin categoria de produse privind seria de ATV-uri existente si ne-am bucurat de usurinta cu care am putut vizualiza caracteristicile fiecarui produs in parte.

Si pentru ca schimbul de opinii intre oamenii pasionati de aceeasi categorie creaza o comunitate implinita, a fost creata posibilitatea de a vizualiza review-urile dar si parerile altor utilizatori doar printr-un singur click.

Inca de la inceputul business-ului ATVROM si-a dorit crearea unei comunitati a celor pasionati de sport extrem, in acest sens s-a gandit accesul informational pe care un utilizator impatimit al acestui domeniu l-ar putea avea printr-o simpla accesare a website-ului. Motiv pentru care categoriile create au un aport informational activ pentru un astfel de user, care isi doreste sa fie conectat in permanenta la toate noutatile din domeniu.

Pentru a spori accesul la categorii de produse adiacente domeniului, ATVROM detine in portofoliul sau chiar si accesorii ATV sau echipamente ATV, avand oportunitatea de a personaliza propriul vehicul dupa bunul plac.

Pentru un user experience complet s-au adaugat module precum Ajuta-ma sa fac alegerea potrivita sau Cum Cumpar in cadrul carora utilizatorul are oportunitatea de a gestiona o serie de informatii ajutatoare, care pot aduce un aport la eventualitatea alegerii si achizitionarii unui produs adecvat. Asadar, chiar daca te afli in imposibilitatea de a alege intre o motocicleta Kawasaki KLX110 sau un Slingshot SL Polaris, vei avea oportunitatea de a primi tot suportul informational necesar.

Ai acces nelimitat la toate promotiile active aplicate anumitor produse, precum si posibilitatea de a accesa in timp real lansarea noilor vehicule in gama ATVROM. Noi ne-am bucurat la vederea unei game complete de ATV CF Moto.

Intra online sau fa o vizita pentru a vedea live, in cadrul showroom-ului din Bucuresti - Splaiul Unirii, Nr 168, cele mai spectaculoase aparitii din domeniul sportului extrem.

Pe cei de la ATVROM ii poti gasi si in alte orase, precum: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti, asadar ai oportunitati nelimitate de a nu rata macar o vizita.

Date de contact:

Website: https://www.atvrom.ro

Tel./Fax: 031 805 90 43
Mobil: 0730 730 726 - Director vanzari
E-mail: office@atvrom.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea