Stiinta & Tehnologie

Germanos lanseaza servicul G-ticket

De ceva vreme nu s-a mai auzit nimic de Germanos, dar iata ca aceasta compania nu a murit, ci dimpotriva vine cu un nou serviciu pentru clientii.

La ce ne putem astepta? Un serviciu care va face iubitorii de muzica foarte fericiti, pentru ca Germanos a lansat recent serviciul G-ticket.

Ce stie G-ticket?

Prin intermediul acestui serviciu de ticketing, consumatorii sunt invitati sa faca o plimbare la evenimente din Europa si din tara. Cu aceasta miscare de gratie, compania si-a largit portofoliul de servicii cu valoare adaugata oferit clientilor.

Dar sa vedem despre ce este vorba mai exact. Serviciul a fost lansat in parteneriat cu Eventim, care este cel mai mare agent de ticketing de evenimente din Europa.

Odata activat, G-ticket permite achizitionarea din oricare cele peste 215 magazine Germanos din intreaga tara a biletelor pentru importante evenimente muzicale , culturale si sportive din Romania si din Europa.

G-ticket, noul venit in familia de servicii

Dar G-ticket nu este prmul serviciu propus de companie pentru clientii ei. G-ticket se alatura celoraltor servicii Germanos precum G-service, service-ul tehnic, G-plata facturii, adica plata facturilor Cosmote si Romtelecom, G-agenda, un serviciu care te ajuta sa faci transferul agendei telefonice din vechiul in noul mobil.

"Prin adaugarea serviciului G-ticket in portofoliul GERMANOS, cca 90% din populatia urbana a Romaniei poate achizitiona pe loc, rapid si usor, bilete atat la evenimente locale dar si din Europa", a declarat Adelina Pasat, Marketing Manager Germanos Romania.

Cred ca lucrurile sunt destul de clare, iar lansarea acestui serviciu nu poate decat sa ne bucure, pentru ca da o sansa mai mare utilizatorilor sa ajunga la evemimente muzicale sau culturale la care poate de multe ori nu ajungeau pentru ca era prea complicata procurarea unui bilet.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea