Stiinta & Tehnologie

#yeti #skoda #duster #dacia

Germanii de la Autobild au comparat Dacia Duster si Skoda Yeti

Prima comparatie intre Skoda Yeti si Dacia Duster vine din Germania, acolo unde jurnalistii de la Autobild au avut cele doua modele fata in fata. Chiar daca nu le-au testat, comparatia e una interesanta.

Revista germana Autobild a realizat un prim comparativ intre Dacia Duster si Skoda Yeti , un duel indelung asteptat de fanii celor doua parti aflate in concurenta directa. Primul SUV Dacia versus primul SUV Skoda. Aceasta este premisa de la care pleaca jurnalistii germani intr-o lupta care nu implica doar fanii celor doua marci, ci si fanii Volkswagen versus fanii Renault si, in ultima instanta, fanii masinilor de origine germana versus cei ai masinilor de origine franceza.

Comparativul germanilor a fost realizat fara test-drive, Autobild avand interdictie - ca majoritatea publicatiilor europene, de altfel - la testarea SUV-ului Dacia pana la testele oficiale de presa, care vor avea loc peste cateva zile in Maroc. Faptul ca au avut insa fata in fata Duster si Yeti i-a facut pe nemti sa compare palpabil masinile.

Autobild nu scoate in fata un castigator al "duelului" dintre cele doua modele, abordand comparatia printr-o analiza succinta a elementelor importante pentru clienti atunci cand vine vorba de un SUV. Titlul este insa unul definitoriu pentru situatia din piata: "Il da Duster la o parte pe Yeti?".

Analiza nemtilor subliniaza faptul ca modelul romanesc este net castigator in fata lui Yeti la capitolul pret, un Duster 4x4 cu dotarile si motorizarea de top avand in pret egal cu versiunea 2x4 de baza a modelului ceh. Yeti cointraataca insa la capitolele siguranta si finisaje, care sunt considerate de germani net superioare.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea