Stiinta & Tehnologie

#masini jaguar xkr-s geneva lansare oficiala 2008 prezentare

Geneva: Jaguar XKR-S

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, britanii de la Jaguar au prezentat cea mai rapida versiune a modelului XKR de la XJ220 incoace, XKR-S fiind capabil sa ruleze cu 280 km/h.

In mare noua versiune preia toate caracteristicile modelului XKR, diferenta o face insa masa scazuta a noului model si modificari aduse trenului de rulare, implicit modificarea suspensiilor.

Pe noul model intalnim acelasi motor de 4.2 litri V8 ce dezvolta 420 CP si propulseaza masina de la 0 – 100 km/h in 5.2 secunde. Diferenta este ca s-a resoftat sistemul de monitorizare a motorului, acest lucru permitandu-i noului XKR-S sa atinga o viteza de top de 280 km/h.

Galerie foto cu noul Jaguar XKR-S

Modificarile estetice ale masinii se constituie prin inlocuirea spoilerului fata si spate cu unele noi, folosirea unor jante Vortex de 20 inch prin care se observa noile discuri de frana de 400 mm cat si etrierii de culoare rosie.

La interior nivelul luxului este pastrat la aceleasi cotatii cu ajutorul finisajelor de piele, a bordului de culoare piano-black, a instrumentarului de bord complet revizuit cat si a sistemului de sunet standard Jaguar Premium Audi si optional a unui sistem exclusivis Bowler&Wilkins.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea