Stiinta & Tehnologie

#masini infiniti fx geneva lansare 2008

Geneva: Debut oficial Infiniti FX

Considerat drept o buna oportunitate, Salonul Auto de la Geneva a gazduit lansarea oficiala a noului Infiniti FX, model produs de marca de lux a celor de la Nissan si care si-a facut debutul oficial si in Europa cu ocazia salonului elvetian

 

Aceasta premiera mondiala este prima de acest gen a marcii Infiniti in afara Americii, a doua generatie a gamei FX fiind prezentata in fata europenilor.

Galerie foto cu noul Infiniti FX


Noul FX are dimensiuni mai mari decat vechea varianta, insa are o masa mai mica cu 90 kg gratie folosirii materialelor usoare precum aluminiul.

Dar adevaratul atu al masinii, pe langa confortul si luxul interiorului, este reprezentat de noul motor montat sub capota: 5.0 litri DOHC V8 ce dezvolta 390 CP. Puterea este distribuita catre ambele punti simultan datorita sistemului de tractiune integrala AWD ATTESA-ETS si cu ajutorul unei transmisii automate cu 7 rapoarte.

Noul FX este dotat cu scaune sport, sistem de navigatie cu DVD, senzori de parcare Around View, faruri bi-xenon,proiectoare de ceata, jante de 21, vopsea care acopera automat zgarieturile cat si un sistem audio Bose .

Debutul in showroom-urile din Europa a noului model Infiniti FX este anuntat pentru luna octombrie a acestui an.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea