Stiinta & Tehnologie

#mobil #telefon mobil #semnal telefon mobil #semnal telefon

Gata cu lipsa semnalului la mobil! Un nou dispozitiv asigura receptia in orice colt din lume

Poti spune adio problemelor create de lipsa semnalului telefonului mobil! Globalstar, o companie americana specializata in crearea de telefoane prin satelit, a pus la punct Sat-fi, un dispozitiv care asigura receptia semnalului in orice colt din lume.

Dispozitivul nu este altceva decat un element care inlocuieste reteaua de relee de retransmisie a semnalului radio la nivel terestru, transformand telefonul tau mobil intr-un telefon prin satelit. Sat-Fi costa 999 de dolari si permite conectarea a nu mai putin de opt telefoane la retea.

Sat-Fi nu va asigura o banda foarte larga pentru semnal, dar iti va permite sa suni, sa expediezi SMS-uri si mailuri de pe telefonul tau. Sistemul dezvoltat de Globalstar va permite receptionarea semnalului in cele mai izolate zone de pe Terra, atat timp cat esti la suprafata si ai o bucata de cer expusa vizibilitatii.

Pe langa pretul dispozitivului, vei mai fi taxat cu cate un dolar pentru fiecare minut de conectare la reteaua de sateliti. De asemenea, poti opta pentru varianta unui abonament care costa intre 40 si 150 de dolari lunar.

Sursa foto: globalstar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea