Stiinta & Tehnologie

Garmin Mobile disponibil pentru terminale Blackberry

S
ezonul expeditiilor mai are multe zile interesante, iar GPS-urile mobile sunt ideale pentru asemenea sarcini.


Din pacate, telefoanele mobile care se pot lauda cu receptor GPS nu se bucura si de experienta producatorilor consacrati de GPS-uri.

Bucurie pentru fanii Blackberry

Garmin si-a anuntat Nuvifone-ul pentru sfarsitul acestui an, iar pana la acel moment, Garmin Mobile este solutia care te poate ghida cu mai mult folos decat un "simplu telefon ageamiu". RIM Blackberry va oferi in curand aceasta aplicatie de navigatie mobila pentru terminalele sale, iar incepand cu luna septembrie, aceste modele vor fi disponibile si in Europa. Pana in prezent, aceasta combinatie de solutii Garmin si BlackBerry era disponibila numai in Statele Unite.

Practic, aplicatia care ofera instructiuni vocale oferite pas-cu-pas pentru orientarea in spatiu va fi disponibila pentru un telefon redutabil pentru functiile sale office si de comunicare. Aplicatia Garmin Mobile ofera deasemenea acces la Garmin Online, o colectie foarte utila de informatii precum date despre traficul auto sau prognoza vremii, in plus fata de baza de date Navteq care include foarte multe puncte de interes .

Au pus mana de la mana

Solutia Garmin poate lucra foarte bine impreuna cu receptoarele GPS incluse in cele mai recente modele lansate de RIM Blackberry, dar poate fi asociata la fel de bine cu receptoarele GPS compatibile Bluetooth.

Garmin Mobile pentru BlackBerry se remarca prin simplitatea de folosire, pentru ca nu este nevoie ca utilizatorul sa instaleze vreun card de memorie sau sa prelucreze harti pentru un anumit traseu. In schimb, se descarca o aplicatie de mici dimensiuni, care va transmite calcularea rutei si harta respectiva de la un server central.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-07-23
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.