Stiinta & Tehnologie

#garmin-asus #nuvifone m10 #windows mobile 6.5.3 maldives #smartphone

Garmin-Asus Nuvifone M10 a fost anuntat oficial

Cel mai recent telefon mobil care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile a fost anuntat oficial si se numeste Garmin-Asus Nuvifone M10 .

Smartphone-ul vine dotat cu cea mai recenta versiunea a sistemului de la Microsoft, windows mobile 6.5.3 maldives.

Specificatii tehnice


Telefonul mobil va fi disponibil in doua variante de culori, alb si negru si este echipat cu un ecran sensibil la atingere care masoara 3,5 inch si are rezolutie generoasa WVGA de 480 x 800 pixeli.

Fiind un telefon din seria Garmin, companie cunoscuta pentru sistemele sale de navigatie, terminalul va dispune si software special pentru receptorul GPS. Mai mult, telefonul va avea un procesor de 600 MHz si va avea o memorie interna de 4 GB, dar utilizatorii pot mari spatiul de stocare cu maxim 32 GB. Printre specificatiile tehnice ale lui Garmin-Asus Nuvifone M10 se numara si conectivitatea ridicata, cu maxim de Wi-Fi si camera foto de 5 MP, dar care nu se stie daca dispune de autofocus sau flash LED.

Alte detalii

Garmin-Asus Nuvifone M10
ruleaza sistemul de operare windows mobile 6.5.3 Maldives care se pare este de fapt numele de cod al versiunii oficiale 6.6. al sistemului pentru telefoanele mobile de la Microsoft.

Reprezentantii companiei au mai dezvaluit si alte detalii despre noul telefon. Astfel smartphone-ul va costa in jur de 500 USD si va fi prezentat oficial publicului in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010 care se va desfasura in luna februarie in Barcelona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea