Stiinta & Tehnologie

#insight #honda #garda nationala de mediu

Garda Nationala de Mediu va testa un Honda Insight

Comisarul General al Garzii Nationale de mediu va testa un Honda Insight . Durata testului ecologic pe care il vor efectua cei de la garda nationala de mediu este de o luna si jumatate.

Honda Trading Romania, importatorul oficial al marcii nipone in tara noastra, le-a oferit celor de la Garda Nationala de Mediu un Honda Insight pentru un test pe o perioada de 45 de zile. Modelul va fi condus de Silvian Ionescu, Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu. Parteneriatul dintre cele doua parti are ca scop unirea eforturilor pentru a asigura un mediu cat mai curat. Cei de la Honda Trading Romania sunt preocupati de protectia mediului atat din perspectiva tehnologiilor utilizate, cat si din cea a campaniilor de educare a publicului in adoptarea unui stil de viata cat mai ecologic.

"Dezvoltam proiecte prin care dorim constientizarea efectelor pe care modul nostru de viata le are asupra mediului. Astfel ca majoritatea sunt derulate in congruenta cu directiile Honda in ceea ce priveste politicile de mediu, parteneriatul nostru isi doreste sa sustina cat mai multe campanii si initiative prin care punem accent pe implicarea fiecaruia dintre noi."
, a declarat Silviu Ionescu, Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu.

Garda Nationala de Mediu spera sa realizeze in decursul anului 2010 un proiect inedit la nivel national care sa implice in special tinerii, cadrele didactice dar si opinia publica in general, obiectivul Garzii de Mediu fiind sprijinirea mediului economic, public sau privat, in intelegerea si implementarea legislatiei in domeniu. In parteneriat cu cei de la Garda Nationala de Mediu intra Honda Trading Romania, care trage un semnal de alarma in ceea ce priveste impactul unui stil de sofat agresiv asupra mediului. Impreuna, cele doua parti vor sa realizeze noi proiecte privind promovarea unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator.

"Parteneriatul nostru cu Garda Nationala de Mediu este un pas natural, Honda este un brand dedicat mediului si sunt sigur ca impreuna putem face diferenta in ceea ce priveste atitudinea responsabila fata de mediu. Programele de genul GreenChallenge si ECO’n’OM sunt extrem de importante pentru incurajarea unui comportament pe care cu totii ar trebui sa-l adoptam.", a declarat Hirotomo Kani, Presedinte Honda Trading Romania.

Oficialii Honda Romania au anuntat ca vor aduce noul CR-Z in Romania in luna iunie. Saptamana viitoare, acestia vor organiza cea de-a doua editie a competitiei de sofat economic Green Challenge . De data aceasta vor concura trei modele Honda la trei categorii, respectiv Insight, Accord si Jazz. In data de 15 mai, Honda va prezenta noul CR-Z in fata publicului prezent la finala competitiei de sofat economic Green Challenge.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

  •   2010-04-30
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.