Stiinta & Tehnologie

Gameloft lanseaza jocul CSI pentru telefone mobile

Fanii serialului CSI se pot bucura pentru ca acum au mai multe sanse sa fie alaturi de personajele preferate prin intermediul jocului anuntat de cei de la Gameloft , CSI: Crime Scene Investigation - The Mobile Game .

Vestea rea este ca, deocamdata, jocul va fi lansat doar in Statele Unite. CSI: Crime Scene Investigation va pune utilizatorii in postura de a investiga partea obscura a Las Vegasului. In plus, fiecare jucator isi poate folosi telefonul pentru a ajuta un alt utilizator prin intermediul unui apel telefonic.

Caracteristici noi

"Suntem foarte nerabdatori sa lansam jocul CSI: Crime Scene Investigation, mai ales datorita inovatiilor care i-au fost aduse. Misiunea noastra a fost intodeauna sa ne depasim standardele de dezvoltare si suntem increzatori ca am reusit acest lucru, inca o data, cu acest joc", a declarat Gonzague de Vallois, Senior Vice President la Gameloft .

"Acest joc este primul care se bazeaza pe un serial de la CBS, iar faptul ca aduce utilizatorii in mijlocul actiunii il face special. In clipa cand telefonul iti suna, esti apelat de fapt de un detectiv de la locul crimei, lucruri care se intampla exact ca in serial."

Interactivitate maxima

"Aceasta combinatie de stil de joc care are un asemenea continut si un nivel ridicat de interactivitate, reprezinta un mod de divertisment si potential de afacere pentru intreaga comunitate de mobile", completeaza Cyriac Roeding, Vice Presidente executiv la CBS Mobile.

Gameloft a mai anuntat ca imediat dupa lansarea din Statele Unite, jocul va fi prezentat si in restul lumii, doar ca unele trasaturi vor fi scoase sau inlocuite. Sa speram ca nu va fi exact aceasta caracteristica care il face pe CSI atat de special.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea