Stiinta & Tehnologie

Gameloft anunta parteneriat cu Hulk Hogan

Da, in mod normal acest lucru nu ne-ar interesa, dar pentru ca Gameloft sunt o companie care pun la dispozitia noastra, jocuri pentru telefoanele mobile trebuie sa existe ceva la mijloc.

Si asa este. Compania a anuntat recent un parteneriat cu legenda wrestling , Hulk Hogan , astfel ca foarte curand Hulk va deveni starul unor jocuri de wrestling pentru telefoanele mobile.

Hulk is back!

Numit Hulkamania Wrestling, acest joc va da fanilor ocazia sa intre in pielea jucatorului lor preferat si sa experimenteze luptele din ring.

"Suntem foarte incantati sa ne largim familia Gameloft prin aceasta licenta care a fost intordusa pe segmentul wrestling si suntem fericiti ca am reusit acest proiect alaturi de o legenda ca Hulk Hogan. Fanii wrestling-ului sunt niste fanatici si vor acces la jocul lor favorit, iar Hulkmania Wrestling o sa ii lase sa se bucure de acest lucru", declara Gonzague de Vallois, vice presedinte senior al Publishing, Gameloft.

"Hulkmania traieste si este bine merci si sunt nerabdator sa le dau fanilor mei un joc pentru telefoane mobile care respecta experienta mea in wrestling. Sunt increzator ca Gameloft isi va pune semnatura pe stilul jocului si va produce cel mai tare joc de wrestling pentru toti fanii mei", adauga Hulk Hogan.

Grafica 3D

Jocul promite foarte multe si asta in primul rand pentru ca are in spate o figura iconica pentru multi, pe Hulk Hogan. Un alt motiv ar fi grafica jocului care promite sa fie 3D, nu putem uita de actiunea jocului care va lasa fanii sa foloseasca miscarile de "lupta" ale lui Hogan, ca Strong Clothesline, Spinbuster, Pedigree, Doublehand Choke Lift.

Data de lansare a jocului a fost stabilita in luna august a acestui an, deci nu ai prea mult de asteptat dupa el.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea