Stiinta & Tehnologie

#Note 7 Romania #Note 7 specificatii #Galaxy Note 7

Galaxy Note 7. Cat costa si cand va fi disponibil in Romania

Samsung a lansat, marti seara, Galaxy Note 7, concurentul iPhone-ului de la Apple care va fi prezentat luna viitoare. Galaxy Note 7 are un display cu diagonala de 5,7 inch, ceea ce-l face sa intre in categoria phablet (mai mare decat un smartphone, dar mai mic decat o tableta), potrivit Bloomberg.

In cadrul conferintei de presa ce a avut loc marti seara, oficialii Samsung au atras atentia ca tehnologia de scanare a irisului mult mai eficienta decat senzorul de amprenta, caci retina omului este aproape imposibil de replicat.

Note 7 va fi disponibil in patru culori: negru, auriu, argintiu si albastru. El va ajunge in magazine incepand din 19 august, in anumite tari, iar treptat va putea fi cumparat in toata lumea. In Romania, el e disponibil la pre-comanda cu trei zile mai devreme, din 16 august.

Noua generatie Samsung Galaxy Note 7 va ajunge in Romania cel mai probabil la inceputul lunii septembrie, la un pret estimat de 850 de euro, echivalentul a 3800-3900 lei, relateaza GadgetReport.ro, citand surse din piata.

Specificatii

Note 7 are aceleasi specificatii ca Galaxy S7 Edge: are un procesor Snapdragon 820 quad-core, un procesor de grafica GPU Adreno 530 si 4GB de RAM, scrie engadget.com. Are ecran curbat pe ambele margini, intocmai ca la Galaxy S6 Edge si S7 Edge.

Note 7 este dotat cu aceeasi camera foto principala ca S7, de 12MP, asa ca va face poze de calitate, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

In plus, memoria interna de 64GB poate fi extinsa cu un card microSD, are o baterie mai buna decat predecesorul Note 5, e mai usor si cablul de alimentare USB type C ar trebui sa asigure o reincarcare rapida.

Telefonul este rezistent la apa si la praf!

Sursa foto: galaxynote7info.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea